Onderhoud en nieuwbouw van beweegbare zwembadvloeren

Beweegbare vloer

KBE-Bauelemente ontwikkelt in 1965 de eerste in hoogte verstelbare tussenvloer voor schoolzwembaden zodat de waterdiepte variabel ingesteld kon worden. Tegenwoordig zijn deze vloeren bekend als “beweegbare vloeren”.

Bassin verdelers

Wanneer baden in twee delen moeten worden opgedeeld worden vaste of bewegende keerwanden toegepast. Er zijn twee varianten; de plaats vaste keerwanden worden onderverdeeld in een hefwand of een klapwand.

Onderhoud

Het onderhoud van onze producten door de onderhoudsdienst is een wezenlijk bestanddeel van onze bedrijfsvoering. Ons opgeleid personeel is met alle installaties vertrouwd en op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Uw partner voor beweegbare zwembadvloeren

Sinds 1990 heeft Thijssen Techniek het alleenrecht op de verkoop van KBE-Bauelemente beweegbare zwembadvloeren in Nederland. Inmiddels zijn er al meer dan 100 KBE-vloeren verkocht. Naast het installeren van nieuwbouw beweegbare zwembadvloeren, doen wij ook het jaarlijks onderhoud van veel zwembaden in het gehele land. Niet alleen KBE-vloeren vallen onder onze specialiteit, ook een behoorlijk aantal Polyfloor- en Polymarin-vloeren worden jaarlijks door ons onderhouden.

Professioneel onderhoud van uw beweegbare zwembadvloer

Wij voeren standaard eenmaal per jaar onderhoud uit. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van beweegbare zwembadvloeren is dat genoeg om uw zwembad in optimale conditie te houden. Na iedere onderhoudsbeurt wordt er een inspectierapport opgesteld waarin de algehele staat van de vloer wordt beschreven en het onderhoud voor het daaropvolgende jaar aan bod komt.

Snel aanwezig bij eventuele storingen

Voor eventuele storingen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. Wanneer u een onderhoudscontract met ons heeft, zullen wij – afhankelijk van de ernst van de storing – altijd binnen 24 uur aanwezig zijn. Als het mogelijk is om de installatie te blijven gebruiken zonder risico voor gevolgschade dan wel veiligheid, zullen wij de storing zo snel mogelijk oplossen binnen normale werktijden.

Interesse in Thijssen Techniek?

Onze zwembaden met beweegbare zwembadvloeren zijn ideaal voor vrijwel iedere situatie. Heeft u interesse in onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op. Onze professionele en enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mail en wij mailen u binnen 48 uur terug!

 

Werkzaam in Nederland & België

Officieel dealer van KBE-Bauelemente

Service binnen 24 uur na storing

Inspectie door professionals